Nu am găsit nici o diferenţă între Logan şi Volkswagen

By Craiova-Lion on 20:38

Filed Under:

Şeful statului a declarat, vineri, că, în ciuda afirmaţiilor care susţin contrariul, 85% din produsele din supermarket-uri sunt româneşti şi, de asemenea, că nu a constatat diferenţe semnificative în defavoarea maşinii Dacia Logan, cu care a circulat prin Bucureşti, faţă de automobilul Volkswagen.
Traian Băsescu a făcut această declaraţie la finalul vizitei făcute, vineri, la Ploieşti, la Uzina producătoare de utilaj petrolier Upetrom "1 Mai".
Răspunzând unei întrebări, Băsescu a afirmat că a renunţat la vechea sa maşină, în favoarea unei Dacii Logan. Întrebat dacă a constatat diferenţe semnificative între automobilul Volkswagen Golf pe care îl conducea şi Dacia Logan pe care o conduce acum, preşedintele a spus că nu există astfel de diferenţe în condiţiile în care a circulat cu Loganul pe distanţe mici, în Bucureşti.

Băsescu a explicat că singura diferenţă între un Logan de serie şi cel aparţinând SPP este faptul că acesta din urmă este supus unui control zilnic din partea forţelor de protecţie.

0 comentarii for this post

Trimiteți un comentariu

Va RUGAM folositi un limbaj decent !!!

Publicitate