Defectiunile din timpul deplasarii

By Craiova-Lion on 23:40

Filed Under:

Daca in timpul deplasarii apar dereglari ale autoturismului pe care il conduceti si nu este nevoie ca acesta sa fie tractat, cea mai buna solutie este sa apelati la un serviciu de depanare, iar un mecanic auto va sosi in cel mai scurt timp pentru a remedia neregulile.
Un filtru de aer, o pana de cauciuc sau un bec ars va pot da mari batai de cap. Solutia? Contactati una dintre firmele care asigura servicii de depanare si veti putea relua deplasarea cat mai repede.

Concesionarul ofera gratuitati
De regula, durata unei reparatii nu trebuie sa depaseasca 60 de minute. In caz contrar, autoturismul va fi tractat la cel mai apropiat service auto, unde se va relua depanarea. Daca masina este in garantie, se recomanda sa apelati la unul dintre atelierele autorizate de concesionarul auto corespunzator marcii.
Pentru nereguli la parti ale masinii aflate in garantie, concesionarul asigura gratuitatea seviciului de depanare. Exista insa si impedimente. Echipele de interventie sunt limitate ca numar, iar timpul de interventie nu este garantat. Pentru a beneficia de aceste scutiri va trebui sa prezentati un act doveditor ca elementele inlocuite sunt in garantie.

Costurile depanarii
Conducatorul auto va achita contravaloarea seviciului de depanare, urmand sa-si recupereze cheltuiala dupa ce se constata ca interventia trebuia sa se faca gratuit. Tariful unei operatiuni de depanare se calculeaza pe kilometru, iar distanta se masoara dus-intors, de la zona in care se afla autovehiculul imobilizat si pana la sediul firmei de depanari. Pe linga drumul facut de mecanic va trebui sa platiti manopera si piesa schimbata.
Mini-atelierele se dovedesc a fi solutia optima in cazul aparitiei unor defectiuni in timpul deplasarii, iar interventiile sunt la acelasi nivel de calitate cu cel din service. Costul final este stabilit de catre depanator pe baza diagnosticului, iar la finalul operatiunii acesta va emite un deviz. Unele servicii de asistenta remediaza gratuit penele de cauciuc.

0 comentarii for this post

Trimiteți un comentariu

Va RUGAM folositi un limbaj decent !!!

Publicitate